Gazipaşa Burhan Aras İlkokulu

Belgegeçer : 0(356)4614040
WEB https://gba.meb.k12.tr
Adres : Kurtuluş Mahallesi Şehit Erkan Yiğit Caddesi No6 60700 REŞADİYE / TOKAT
VİZYON : Tüm öğrencilerimizin bir sosyal etkinliğe katılacağı, öğrenci merkezli eğitimin hakim olduğu, tüm etkinliklerin çalışma ekipleri(grupları) tarafından yapıldığı, sorunların sorun çözme ekipleri tarafından çözüldüğü, kaliteli okullara daha fazla öğrenci gönderen ve çevresiyle bütünleşmiş bir okul olmaktır.
MİSYON : Kendisiyle ve toplumla barışık, bilimsel düşünmeye önem veren, yeniliklere açık, hedef belirleyebilen ve geleceği kucaklayan; hayata ve bir üst öğrenime her açıdan hazır bir gençlik yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal (Tam gün)
Saatler : Sabah ----------giriş:08:30- çıkış:12:00 Öğleden sonra --giriş:13:30- Çıkış:15:05
Servis : Okul servisi yok
Ulaşım : Okul ilçe merkezinde olduğundan merkezde ulaşım yaya olarak yapılmaktadır. Tokat Reşadiye arasında minibüs taşımacılığı yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Reşadiye ilçesi ; Tokat iline bağlı olup 89 km mesafededir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Tokat il merkezine 89 km. Reşadiye ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri : Anasınıfı: 20+20 ,1.sınıf :90 , 2.sınıf :90 , 3.sınıf :90 , 4.sınıf :90
Sportif Etkinlikler : Okul içi satranç turnuvası , Okul içi (sınıflar düzeyinde futbol turnuvası , Satranç egzersiz çalışmalar (hafta içi dersten sonra yapılmaktadır)
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : BEYAZ BAYRAK , BESLENME DOSTU OKUL, SPOR TOKAT , KİTAP TOKAT, BİR HARF BİR İNSAN, OKULLU OKULSUZ OKUYORUZ,TOKAT FOLKLORUNU YAŞATIYOR ,EĞİTİMİN BAYRAĞI AİLEMDE , OKULLAR SANATLA RENKLENİYOR, PARLAYAN DİŞLER,OKULUM TEMİZ